stratégiai játék 11
Stratégiai játékok
5
A legjobb játékok nyitó oldala, mert játszani mindenkor és mindenhol jó!
 
A stratégia a cselekvések egy hosszabb távú terve valamilyen cél elérésé érdekében, ami gyakran a győzelem illetve egy probléma megoldás. A stratégiai játékok célja is ez! Megkülönböztethető a taktikától és az akcióktól, mivel a stratégia nem csak ennyiből áll hanem a cselekvések és azok végrehajtásához szükséges források biztosítását globálisan együtt tervezi meg. A szót először csak a hadászatban használták, a háború megnyerésének módját, a seregek irányítását és ellátását jelentette. Játszani mindig kell!
  Ezek a flash játékok online a böngészőben telepítés nélkül játszhatóak. Ahogy betöltődik már kezdődhet is a szórakozás, tizenegy a tizenegyedik ahol biztosan nem csalódsz!
A stratégia a cselekvések egy hosszabb távú terve valamilyen cél elérésé érdekében, ami gyakran a győzelem illetve egy probléma megoldás. A stratégiai játékok célja is ez! Megkülönböztethető a taktikától és az akcióktól, mivel a stratégia nem csak ennyiből áll hanem a cselekvések és azok végrehajtásához szükséges források biztosítását globálisan együtt tervezi meg. A szót először csak a hadászatban használták, a háború megnyerésének módját, a seregek irányítását és ellátását jelentette.
Ahogy megjelink már indulhat is az online ingyen stratégiai játék, tizenegy a tizenegyedik ahol biztosan nem csalódsz!